Jaha.

Jaha.
I det här blogginlägget tänkte jag fokusera på användandet av parenteser (det här är en sån, eller nja
de böjda strecken är parenteser det andra är ord), eftersom parenteser tillåter en att göra avstickare från ämnet och skriva strunt som egentligen inte borde få plats.
 Jag är medveten om det blir svårt att läsa, men i dessa FRA-dagar får man göra vad man kan för att försvåra avlyssning och parentesanvändning är som bekant fattigmanskryptering numero uno.
 Jag kan inte sova och varit klarvaken för att jag började tänka på det här med barn (ingen bildsökning den här gången) och att det faktiskt finns risk att man i framtiden ,mer eller mindre ofrivilligt,skaffar sånt (eller folkligt uttryckt, råkar göra någon på tjocken).
 Att faktiskt klara av att sköta en unge tror jag inte innebär problem då manualer finns lättillgängligt på Wikipedia, däremot bävar jag inför de stunder när ungen undrar något som faktiskt innebär att jag måste förklara mina egna beteenden
 (man kan ju hoppas för sin egen skull att tillämpan av auktoritär uppfostran tvingar barnorganismen till evig tystnad).Morgonens fundering blir det här klassiska blommor och bin-scenariot ,som förmodligen uppstår nån gång när barnet e sex-sju år gammalt, (30 år när det gäller USA) och vill veta varför föräldrarna ägnar sig åt högljudda epileptiska anfall, nakna dessutom.
 I framtiden tänker jag mig iochförsig att sexuellt umgänge gått ifrån det hedenhösiga cavefuck och mer liknar nån form av rymdskeppsdockning.
 Nåväl,en dag inträffar blommor och bin-scenariot och jag tänker mig att sonen, som hädanefter nämns vid sitt pojknamn Inhumano, frågar vad jag och hans mor egentligen har pysslat med under natten.
 Om jag händelsevis har en cigarr inom räckhåll tänker jag mig att det är ett perfekt tillfälle att tända den för att låta min nedlåtande blick följas av en nonchalant rökpuff.

- Så ,Inhumano, min son, oj oj, nu kommer äntligen tillfället då jag efter år av bajstorkande har möjlighet att helt skoningslöst låta din världsbild gå i kras, ler jag.


Nånstans här övergår mitt överläge till ett underläge när det visar sig att Inhumao faktiskt känner till de praktiska detaljerna kring rymdskeppsdockning via nån smileyversion av Wikipedia och faktiskt enbart är intresserad av den filosofiska aspekten, varför vuxna ägnar sig åt sådant när det inte rör sig om rent fortplantningssyfte?
Då blåser jag ytterligare en nonchalant rökpuff och intar genast överläge igen.

- Do you want the truth Inhumano ?
(jag är nu mer eller mindre inställd på att vi faktiskt är bosatta i USA ,därav engelskan) - You can't handle the truth.
Ytterligare en nonchalant rökpuff och sedan förklarar jag att rymddockningens mening faktiskt är något han själv får ta reda på när hans tid är mogen, om 10 år ( eller i USA, lagom till impotensen och han faktiskt blir tvungen att svara på spammarnas erbjudanden om viagra).
Barn har ingen känsla för tid, att be ett barn föreställa sig en tidsperiod på 10 år är som att som föreställa sig hur lång tid universum har existerat, ett sådant svar kommer givetvis väcka enorm frustration hos barnet.

1-0 till mig.

Vill jag vinna ytterligare poäng finns det möjlighet till det.

 - Ärligt talat ,Inhumano, när jag säger 10 år är det inte alls nån garanti, det är faktiskt inte ens säkert att du någonsin kommer få veta (här börjar jag tänka på filmen Conan och begreppet "Riddle of the Steel", jag kan lätt fantisera mig in i rollen som Thulsa Doom), eftersom det är mycket som kan gå fel i puberteten som kan vara avgörande för din framtida attraktionskraft (och därmed avgörande för din chans att någonsin få uppleva intima stunder)

Och när Inhumano ligger döende och fortfarande funderar kring Riddle of the Space Docking kan jag le åt honom från bokhyllan där jag bekvämt vilar i en formalinburk, och med mitt leende säga honom:
 - You can't handle the truth

2-0 till mig. Att uppfostra barn är nog inte så svårt som man först tror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0